Логосвіт

RSS Syndication

ІІІ засідання школи професійного розвитку, 08.05.2024 «Ефективні онлайн-інструменти в роботі з дошкільниками та у співпраці з батьками здобувачів освіти»

Впроваджувати новітні інформаційні технології, цифрові ресурси, медіа-сервіси в роботу сучасного педагога є одним із завдань школи професійного розвитку. Тому на ІІІ засіданні школи професійного розвитку вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів Покровського району (керівник Бурдієнко В.О. вчитель-логопед КЗДО КТ №263 КМР) яке відбулося 08.05.2024 року, педагоги опанували ефективні онлайн-інструменти в роботі із здобувачами освіти та у співпраці з їх батьками.  У засіданні прийняли участь 40 слухачів.

Педагогічним подіумом пройшлися Тетяна Яблонська та Анастасія Литвяк, вчителі-логопеди КЗДО КТ №238 КМР. Кожна змогла представити та розкрити інформацію з теми «Canva, як онлайн інструмент в дистанційній роботі з дошкільниками». Учасники школи професійного розвитку мали практично приміряти новинки, які запропонували спікери школи професійного розвитку.

 Юлія Науменко, вчитель-логопед КЗДО КТ №33 КМР в інформаційному меседжі представила «Сучасні форми взаємодії з батьками». Колеги на падлет дошці, яку створила пані Юлія поділилися сучасними формами роботи, які для них є найзручнішими в роботі з батьками.

Валентина Бурдієнко, керівник школи професійного розвитку, підбила підсумки роботи за 2023-2024 навчальний рік у форматі вебквесту.

Вчителі-логопеди та вчителі-дефектологи мали змогу пригадати теми та матеріал, оновити знання з тих тем, що розглядалися протягом року в школі професійого розвитку.

Колеги були у захваті від нових форм роботи. Отримали позитивні емоції,  висловили подяку та впевненність у подальшій співпраці.