Логосвіт

RSS Syndication

Участь у міських заходах

18,19 та 21 липня відбулася серія он лайн зустрічей “З Україною в серці” на базі ЗДО# 243. В заході брали участь спеціалісти нашої спільноти: Валентина Бурдієнко, Ганна Григоренко, Анастасія Залова, Любов Кошелева, Олена Кошелева, Анастасія Саприкіна, Тетяна Панамарьова та вихователь Олена Гавеля, фізінструктор Ольга Красовська. Ганна Распутіна відповідала за технічну підготовку в проведенні заходу.

Велика вдячність організаторам та учасникам, захід пройшов на високому рівні, брали участь багато дітей. З матеріалами можна ознайомитися на Ютуб сторінці ЗДО №243

Worksop “Сенсорні практики в роботі з дошкільнятами”

22.03.2023р на базі Комунальна установа “Криворізький інклюзивно-ресурсний центр#2″КМР фахівцями Надія Дьяконова , Лариса Кузнєцова , Марина Ляса , Svetlana Zhdan Анна Григоренко було проведено Worksop “Сенсорні практики в роботі з дошкільнятами” на захід буди запрошені корекційні педагоги дошкільних закладів Тернівського та Покровського районів.

Спеціалісти нашого району мали змогу ознайомитися з створене інтерактивним середовищем розвитку, в якому дитина за допомогою різного стимульного матеріалу розвиває свої органи чуття (нюх, слух, зір, смак, тактильність, пропріорецепцію та вестибулярний апарат), моторику, координацію та мовлення. Дуже крутий захід! Дякуємо за можливість поринути у дитинство, доторкнутися до дива і насолодитися емоціями! Будо дуже цікаво сприймати знайомі речі по новому, збагатити свої знання новим сенсорними практиками для роботи з дошкільнятами.

Щиро дякуємо команді ІРЦ№2 за запрошення та чудову співпрацю!

Педагогічний пікнік «Наука об’єднує»

12.05.2023 року на базі КДПУ відбувся науковий пікнік за темою «Наука об’єднує».  На ньому були присутні близько 500 педагогів нашого міста: вчителі-предметники, вчителі логопеди, вчителі-дефектологи шкільних та дошкільних закладів освіти. Від педагогів дошкільної освіти Покровського району були присутні вчителі-логопеди Сенченко Т.М., Залова А.Ф., вчитель-дефектолог Іванова О.І.

Організатори передбачили багато різноманітних локацій для освітян міста. Однією з них була локація для логопедів. Співробітники  логопедичної студії кафедри дошкільної освіти КДПУ  провели екскурсію сенсорною кімнатою, надали практичні поради  «Використання цифрових ресурсів у дистанційній роботі логопеда», поділились досвідом  з теми «Вплив поведінкової корекції на запуск мовлення дітей з порушеннями мовленнєвого розвитку», ознайомили з інноваційними технологіями логопедичного масажу

На заході виступив начальник оборони міста Кривого Рогу Вілкул О.Ю. Він подякував освітянам за підтримку та допомогу в боротьбі з агресором.

По завершенню освітяни мали змогу обмінятися враженнями та переглянути виставку логопедичного обладнання та літератури.

Спікерами була внесена пропозиція щодо проведення навчання педагогів за темами, які їх могли б зацікавити.